Gastenboek

39 berichten op 8 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Grietje Roskam
30-06-20 21:04:59
Bijzonder, warm en geweldig goed! Dat is hoe ik de behandeling die Marieke aan mijn zoon gaf wil benoemen.
Mijn zoon had (want inmiddels niet meer!) verschillende allergieën. Ook had hij eczeem. Hij kon bepaalde fruit en groenten niet verdragen kreeg daar erge krampen van of zwol helemaal op. Nu heeft Marieke hem verschillende keren behandelingen gegeven en ons tips voor thuis, met als resultaat, we op dit moment helemaal geen medicatie meer gebruiken en er geen allergieën meer tot uiting komen.
De behandelingen waren erg ontspannend, leerzaam en prettig voor mijn zoon.
Als u nog twijfelt, ga ervoor! Wij merkten na de eerste behandeling al een positief resultaat met nu een actieve, vrolijke zoon!
Alle lof en liefs voor Marieke!


Tjarda
29-01-19 15:39:07
Hoe bijzonder...met onze zoon Bob van anderhalf jaar en slaapproblemen ben ik nu 1 keer bij je geweest. Zelf hebben we alles al geprobeerd en niets lijkt te werken.

Totdat ik met Bob bij jou ben langs gegaan. Het is in woorden bijna niet uit te drukken, het is (vind ik) iets wat iedereen mag of bijna "moet" ervaren die zijn/haar kids graag wil helpen. Want dat is precies wat jij hebt gedaan Marieke. Je hebt Bob en ons daarmee ook geholpen. Liefst zou ik iedere 2 weken langskomen met Bob, dat zou grote vooruitgang betekenen.

Nadat we op een donderdagmiddag bij jou zijn geweest, viel Bob in slaap in de auto terwijl Bob nog nooit heeft geslapen in de auto!
& hij werd pas de volgende ochtend wakker.
De eerste 2 weken na de afspraak bij jou ging Bob 's nachts met grote sprongen vooruit, dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Ondertussen wordt het tijd om weer naar jou toe te gaan, ik kan het iedereen aanraden want het is zoiets moois wat jij doet!
& niet onbelangrijk voor de lezer; Marieke werkt met hart&ziel & je wordt er zelf ook rustig/relaxed van wanneer je ziet dat Marieke met je kind bezig is. Wat vervolgens weer een positieve invloed heeft op het geheel.

Veel liefs van Tjarda, Bas & Bob
Hettie Hazenberg
15-01-19 12:41:48
Via onze dochter ben ik bij Marieke gekomen. Zij hadden goede resultaten met hun zoon bij de NAET therapie= Total Reset methode. Voordat ik bij Marieke kwam had ik al vele ontstekingen en antibiotica kuren gehad. De laatste jaren kwamen er ook nog vele allergieën voorbij, o.a. ook van voedingsmiddelen. Toen ik bij Marieke kwam had ik net een snel groeiende bacterie in de maag gehad, dat wordt bestreden met 2 antibiotica kuren en een maagbeschermer. Met als gevolg dat de hele darmflora kapot was gemaakt. Een dag na de eerste NAET behandeling belde mijn vriendin en die zei: dit klinkt weer als Hettie. We hebben al heel wat stofjes behandeld en het gaat steeds beter met mij. Deze winter sinds lange tijd nog niet ziek geweest. Het was elk najaar raak en duurde tot in het voorjaar. Marieke is een volhouder, geduldig en liefdevol. Ook op energetisch gebied zit je goed bij Marieke. Je gaat altijd blij en vol vertrouwen bij Marieke vandaan. Ik kan het iedereen aanraden die niet verder komt bij/of als je niets hebt met de reguliere geneeskunde, om bij Marieke aan te kloppen. Je zult er beslist geen spijt van krijgen. Hettie.
Aukje #
13-01-19 13:58:23
Vanaf de geboorte van onze zoon was hij altijd erg onrustig, had veel buikpijn, last van boeren en maagzuur. Daarnaast had hij nog weinig nachten doorgeslapen. We hadden al verschillende behandelingen uitgeprobeerd, maar zonder resultaat (zowel medisch, als homeopathie en osteopathie). Uit een test was gekomen dat hij diverse voedselallergieën had en intoleranties. Op een gegeven moment kon hij meer voedsel niet verdragen dan wel, maar de klachten bleven. Via het internet vond ik informatie over Naet-therapie en zo kwamen we bij Marieke terecht toen onze zoon ongeveer 2 jaar was. Langzamerhand kon hij steeds meer soorten voedsel verdragen en ging hij beter slapen. Nu hij 3 jaar is kan hij eigenlijk alles weer eten zonder klachten en slaapt hij de nachten heerlijk door. Afgelopen decembermaand heeft hij zelfs kunnen genieten van de chocoladeletters en pepernoten. We zijn erg blij dat Marieke hem zo goed heeft geholpen. Bedankt Marieke!
Anoniem
03-09-18 19:53:21
16.08.2016
(2)Af en toe eens een klein plekje wat goed te behandelen is.
Ze is vooral lichamelijk een heel stuk sterker geworden. Niet zo moe meer en meer spierkracht en geestelijk wordt ze ook steeds wat sterker. Mochten we Mariekes hulp weer nodig hebben dan gaan we zeker weer. Thx lieve Marieke.
Volgende
Tonen: 5  10   20