Nieuwetijds Kindercoach

Als nieuwetijds kindercoach begeleidt ik (hoog)gevoelige kinderen. Deze kinderen zijn meestal heel gevoelig voor stemmingen en indrukken vanuit hun omgeving. Ze hebben een bepaalde vorm van wijsheid. Het zijn kinderen met een sterke intuïtie die van daaruit willen leven. Ook gevoelig voor energieën die door menig ander niet op te merken zijn. Ze kunnen soms heel gesloten zijn en een andere keer weer heel druk.
Ze kunnen leven zowel in de zichtbare wereld als in de onzichtbare. Het zijn kinderen die niet alleen toegang hebben tot de informatie vanuit het aardse, maar ook de informatie vanuit de bron zelf.
Deze kinderen kunnen moeite hebben met afstemmen, en aarden met als gevolg disbalans op fysiek, geestelijke, emotioneel en energetisch niveau 

Binnen de nieuwetijds-kindercoaching werk ik met:

  • Energetische therapie
  • Het aanleren om goed te aarden.
  • Toepassen van de Yana´s kinderremedies en de Nederlandse Bloesemremedies
  • Visualisaties en (ontspannings-)meditaties
  • Voetreflexmassage
  • NAET

Het doel is om kinderen beter in balans te brengen. Dat zorgt ervoor dat ze beter in hun vel komen te zitten. Dat levert, onder andere, rust en een beter concentratievermogen op.
Als Nieuwetijds Kindercoach gebruik ik mijn kennis, waarnemingen ervaringen en inzichten om hen te begrijpen en begeleiden.Tijdens dit begeleiding/proces gebruik ik als ondersteuning de Bloesem Remedies Nederland. Ik voel me bevoorrecht om deze kinderen te mogen helpen het leven makkelijker te dragen. en vanuit hun hooggevoeligheid te mogen leven en de kracht die ze daaruit hebben te kunnen gebruiken.